hits

Profeti(?) fra omstridte Dionny Baez

Januar 2017: 

«Du kommer til å ha mirakelmøter her på dette stedet. Gud kommer til å lede deg til hvilke dager og hvordan du skal gjøre det. Men det kommer til å være konstant. (Bla bla bla.) Og jeg ser en portal som har blitt åpnet gjennom disse møtene. Gjennom disse kveldene. Og det er en portal som ingen kommer til å kunne lukke. Det er en overnaturlig portal av store mirakler. Og Gud sier til meg at jeg skal si deg:  

Vær ikke redd for å erklære Ordet. For det spiller ingen rolle hva slags sykdom det er. Jeg skal virke og bevege meg på dette stedet på en måte du aldri har sett tidligere. I mange år har du bedt om vekkelse. Vekkelsen kommer ikke. Vekkelsen er her. Det er en ild som har startet på dette stedet.  

Og Gud sier: Store prosjekter, svære prosjekter - større enn dem du har gjennomført hittil - kommer. Men jeg har gitt deg velsignede mennesker. Personer som kommer til å få mektig framgang. For milliardærene du kommer til å trenge for å utvikle disse prosjektene, kommer ikke til å komme utenfra, fra andre nasjoner, fra andre byer. Gud skal gi dine folk framgang, på et nytt nivå, sier Herren.  

Oi oi oi. (Bla bla bla.)

Det er noe som kommer til å bryte løs. det kommer til å bryte noe i denne atmosfæren. Hva er i ditt hjerte, bror? Hva er i ditt hjerte akkurat nå? (...) Vin - vin kommer. Og jeg tror at noen av dere er klare til å bli fulle med oss her i kveld. (...) Jeg føler i min ånd ... Ha ha ha ha ha. Ha ha ha. Ai ai ai ai a. (...) Det er sterkt her på plattformen.» 

***

Det siterte er en "profeti" fra Dionny Baez til Jan Hanvold under Visjon Norges "Kick off"-konferanse. I august 2017 akter Hanvold å få Baez på besøk igjen. Oppdatering februar 2018: Og 22. - 25. februar 2018 kommer han på nok et besøk.

Oversettelse: Delvis av Visjon Norges tolk, delvis av meg.  

Kilde: YouTube-brukeren Ftureman. Videoavspilling: https://youtu.be/Nq8bPMelrvg?t=2879  

Hva var det nytestamentlige rådet igjen - det om håndtering av profetier? "To eller tre prøve det"? Eller var det "Tjue eller tretti bejuble det"? #dionnybaez, #dionny, #baez, #visjonnorge, #kickoff, #januar2017, #august2017, #februar2018, #elprofetapervertido, #profetapervertido, #healthandwealth, #prosperitygospel, #false, #prophecy, #usa, #profeti, #gjestepredikant, #drammen, #ftureman

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar